CÉGTÖRTÉNET

A Pagépszer Kft. jogelődje a PAGÉP Paksi Gép- és Gyárszerelő Kft. 1994.04.01-én alakult. A céget magánszemélyek alapították azzal a céllal, hogy a felszámolás alatt álló Gyár- és Gépszerelő Vállalatnál megszerzett több évtizedes tudás és tapasztalat ne vesszen kárba, és a szakembergárda egybentartásával piacképes vállalkozást működtethessenek a szerelőipar Duna-menti munkáinál. A PAGÉP Kft. 1996. tavaszán megvásárolta a GyGV Százhalombattai Munkahelyét, melynek alapján még ebben az évben megszerezte az önálló munkavégzéshez szükséges jogosultságokat igazoló Tanúsítványokat, valamint 1997-tól a MOL Rt. Beruházás minősített beszállítója lett.
A tulajdonosok döntése alapján a cég 2007. augusztus 2-tól PAGÉPSZER Gép- és Gyárszerelő Kft. néven muködik tovább.
A változás azonban nem érintette sem a cég szakmai kapcsolatait, sem személyi- és eszközállományát, ellenben megerősítette azon célokat, hogy a vállalkozás továbbra is a technológiai szerelőipar megbízható, versenyképes szereplője maradjon.

A vállalkozás az elmúlt 23 évben jelentős feladatokon működött közre közvetlen szerződő félként vagy szakalvállalkozóként.
Ezek közül néhány a teljesség igénye nélkül:
www.pagepszer.hu
Pagépszer Gép- és Gyárszerelő Kft. 2011.